Сам співак поки ніяк не коментує "таємний знак" і продовжує наполегливо мовчати про свою позицію / фото УНІАН

Недавнє відео, на якому українські журналісти "зловили" співака Валерія Меладзе і запитали його про повномасштабну війну, сильно розлютило росіян. У РФ незадоволені тим, що артист не став на камеру говорити про те, яка у нього позиція.

Однак росіяни знайшли "таємний знак" і тепер вважають, що Меладзе нібито підтримує війну РФ проти України. "Символ підтримки" вони розгледіли на куртці співака.

Так, на відео можна помітити, що в один з моментів Меладзе намагається обійняти журналіста, а на його рукаві видно літеру "Z" - символ російської пропаганди і повномасштабної війни країни-агресора проти України. Нині росіяни радіють.

Відео дня

"Валерій Меладзе подає таємні знаки! Ніколи б не помітили, якби не ваші коментарі", - пишуть в російських Telegram-каналах.

У РФ заявили, що співак підтримав війну / скріншот

Сам співак поки ніяк не коментує "таємний знак" і продовжує наполегливо мовчати про свою позицію. Меладзе боїться говорити про повномасштабну війну.

Нагадаємо, на нещодавньому відео у Меладзе запитали, як йому відпочивати в Куршевелі, поки РФ бомбить Україну. Реакція співака була дивною.

Вас також можуть зацікавити новини: