Ангеліна Усанова / фото instagram.com/missukraine_universe

Українська представниця на конкурсі "Міс Всесвіт 2023", співачка та волонтерка Ангеліна Усанова розповіла про подробиці краху свого шлюбу. Сім’ю Ангеліни зруйнувала її подруга. Про це 26-річна українка розповіла в інтервʼю KP.UA

Жінка була шокована зрадою чоловіка та подруги та навіть замислювалася про самогубство. Ангеліна пригадала, що її самооцінка на той момент була зруйнована.

Вона додала, що сімейний крах трапився під час епідемії коронавірусу. Тоді жінка приїхала до столиці України, а її чоловік скористувався моментом та почав зустрічатися з подругою. Зрадники згодом одружилися. "Мене вигнали з дому", - зазначила вона.

Відео дня

Усанова додала, що у той момент врятувати її стан допомогла підтримка людей. Неабияких зусиль доклав професійний психолог та турбота мами. Тепер вона радить тим, у кого сталася важка життєва ситуація, не закриватися в собі, а шукати потрібних людей. Також заняття музикою остаточно витягли жінку з психологічної ями.

"Пам’ятаю, як мені подзвонила мама і сказала: "А чи думала ти, скільком людям можеш допомогти? А чи думала ти, як багато людей були б раді з тобою зустрітися у цьому житті?" Якось так вона це сказала, що ці слова пролунали наче з майбутнього. Потім я працювала з психологом. Та найголовніше, мабуть, що мені допомогло – це музика. Я почала співати про те, що мені болить. І замість того, щоб тримати біль у собі, я почала його виписувати у тексти, виспівувати. Любов до музики мене і врятувала", – поділилася Усанова, яка нині не замислюється про нові стосунки. 

Що відомо про Ангеліну Усанову

Ангеліна Усанова родом з Києва. Незабаром вона представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт 2023" 18 листопада 2023 року в Сан-Сальвадорі.

Усанова пише пісні, присвячені темам миру, екології та кохання. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії вона стала професійно займатися йогою.

Раніше УНІАН писав, що на конкурсі "Міс Всесвіту" намагалися "подружити" українку і росіянку.

Вас також можуть зацікавити новини: