Матвієнко розповіла про стосунки з Мірзояном / instagram.com/arsen_mirzoian

Українська співачка Тоня Матвієнко відкрила завісу свого особистого життя і розповіла, як почалися її стосунки з Арсеном Мірзояном. Вони познайомилися в 2011 році. Тоді артист був одружений і мав дітей.

Однак, як зізнається Матвієнко, вона все ж зважилася забрати його від першої дружини, тому що дуже покохала його. Артистка знайшла в собі сміливість зізнатися в цьому і каже, що їй не соромно.

За її словами, вона розуміє, що образила першу дружину Мірзояна, але це питання вони ніяк не обговорювали, тому що навіть не перетиналися.

Відео дня

"Мені не те, що смішно. Невже люди якось... Нічого, що взагалі більшість з них закохані в мого чоловіка? А їх це не тригерить? Я відверто сказала всьому світу, що я полюбила чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це повинно бути соромно?" - сказала Тоня в програмі "Слава+".

І якщо з екс-дружиною Арсена вона не спілкується, то ось з його дітьми від першого шлюбу у неї дуже хороші стосунки. Зокрема з його старшим сином Владом. Більш того, хлопець живе разом з батьком і Тонею.

Стосунки Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Пара познайомилася в 2011 році. У них практично відразу зав'язалися стосунки. Якийсь час вони жили в цивільному шлюбі. Однак після народження дочки Ніни вони вирішили узаконити свої стосунки. У 2017 році у них відбулося весілля.

Крім того, Матвієнко виховує доньку Уляну від попередніх стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: