Дорофєєва зробила несподіване зізнання про себе / фото instagram.com/nadyadorofeeva/

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка напередодні розбурхала мережу своїм вбранням у Мексиці, зробила несподіване зізнання про себе.

Про це вона написала в Instagram, супроводивши пост черговим фото з відпочинку.

Артистка розповіла, як у дитинстві часто панікувала, вважаючи, що інші люди кращі за неї. Про це, за словами Дорофєєвої, їй нещодавно нагадала мати. За її словами це відбувалося під час спостереження за іншими дітьми під час вокальних конкурсів.

Відео дня

"Ну а далі мені просто хотілося втекти... Мені здавалося, що я стаю такою маленькою і жалюгідною( Але так склалося, що я боєць, а значить раз приїхали - треба виступити й виступити на всі 100. Ну а далі відбувалося щось неймовірне - я вигравала. Один конкурс за одним", - пише Дорофєєва. І додає, що після перемог отримувала жартівливі "підколи" від батьків.

Читайте такожНадя Дорофєєва показала "мексиканський" поцілунок (відео)

За її словами, після постійних сумнівів у собі та в процесі дорослішання вона прийшла до висновку, що не можна себе ні з ким порівнювати.

"Ми самі по собі унікальні. У кожному з нас є щось таке, у що інші закохуються, цінують, захоплюються і навіть заздрять. Поки ми сумніваємося в собі - інші беруть і роблять. Поки ми думаємо, що ми гірше - інші не паряться і просто намагаються щось робити і повірте - це вже пів успіху. Я зізнаюся, досі не позбулася звички вважати себе "гірше інших". Звичайно я над собою працюю і хочу, сказати всім, хто читає цей пост і бачить в ньому себе - Харе! По-моєму ми класні. Всі ми!",- резюмувала артистка.

Як повідомляв УНІАН, раніше Дорофєєва знялася топлес на тлі моря і завела мережу відвертим фото.