Молодята зберігали інтригу до останнього / фото - instagram.com/iusypchuk_bogdan

Ведучий програми "ЖВЛ" Богдан Юсипчук, який тільки вчора оголосив, що одружується, розкрив інтригу і показав, хто його наречена. Більш того, артист вже зіграв весілля, його дружиною стала Юля "Зайка" Бельченко з "Холостяка".

Весільними фото на своїх сторінках в Instagram поділилися і Юсипчук, і його новоспечена дружина.

Так, володар титулу "Найкрасивіший чоловік світу" показав весільні фото, на якому він позує поруч з Юлею "Зайкою". Для весілля молодята обрали розкішні вбрання: ведучий одягнув чорний смокінг, а зірка "Холостяка" одяглася в білосніжну сукню, прикрашену перлами.

Відео дня

Молодята зберігали інтригу до останнього. Юсипчук показував підготовку, але не говорив, що він готується саме до весілля. Перед урочистою церемонією він зробив нову стрижку, причепурився і тільки потім відкрив завісу таємниці.

Читайте також"Швидко скинула": дружина Віктора Павліка похвалилася стрункою фігурою після пологів (відео)Новоспечена дружина ведучого теж тримала все в секреті. Вона показувала похід до візажиста, де їй зробили гарний макіяж, але про весілля розповіла вже безпосередньо в момент одруження.

Пара чудово виглядає разом: мужній Юсипчук і ніжна Юля "Зайка" гармонійно доповнюють один одного. Разом вони весело сміються і виглядають щасливими. Фанати прийшли в захват від весільних фото молодят і бажають їм тільки щастя та любові.

Також вас можуть зацікавити новини: