Наталя Могилевська / Скріншот Instagram

Співачка Наталя Могилевська наприкінці минулого року зізналася, що стала мамою двох доньок. Вона взяла у свою сім'ю названих дітей, тому їм потрібен був час для адаптації. У зв'язку з цим артистка два роки не розповідала про поповнення.

Однак зараз вона охоче ділиться методами виховання своїх дітей. За словами артистки, вона їх не б'є і не кричить. Могилевська каже, що найкраще - спокійна бесіда.

"Я не б'ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей. Я сьогодні читаю книжки, як потрібно виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які зрозуміли тебе, це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. Дати по дупі - це довгий шлях. Через травми, через образи та інше. Тобто це дитяча поведінка у батьків", - зізналася співачка в коментарі для Ukraine World News.

Відео дня
Наталя Могилевська з дітьми / Скриншот Instagram

Вона додала, що доросла поведінка - це вміння говорити і спокійно вирішувати всі проблеми. Дуже важливо, щоб діти відчували безпеку поруч зі своїми батьками.

"Давай так домовимося, я все одно буду тебе любити, що б ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як мати допомогти", - додала Могилевська.

Нагадаємо, раніше Могилевська розповіла, як її діти реагують на атаки.

Вас також можуть зацікавити новини: