Наташа Корольова і Тарзан / скріншот програми

Російська співачка родом з України Наташа Корольова довгий час мовчала про війну в Україні. Однак зараз, судячи з усього, вирішила підтримати агресію Кремля і свого чоловіка Тарзана.

Вона виступила на концерті в РФ з шоу-балетом, одягненим в кольорах російського прапора. Танцюристи вийшли на сцену в білих футболках, синіх штанах і червоних чоботях.

Крім того, на банері був піонерський значок з обличчям Корольової замість Леніна.

Відео дня

Росіяни у виступі Корольової побачили однозначну підтримку війни в Україні та зазначили, що вона - символ їхньої юності. А ось що з цього приводу думають українці - невідомо, адже коментарі в соцмережах під цим постом приховані.

Корольова на концерті в РФ / скріншот Instagram

Позиція Наташі Корольової щодо війни в Україні

Більше року Корольова мовчала про війну в рідній Україні, проте з'являлася на російських концертах і ходила на свята до путіністів. А ось її чоловік Тарзан всіляко підтримує геноцид українського народу та навіть звернувся до Володимира Зеленського після санкцій.

"Під санкціями нам жити не ново, в оч*о собі засуньте список, Вово. Вже скоро мракобіссю кінець прийде, тебе задушить твій же, тобою знищений народ", - говорив Тарзан.

Варто відзначити, що мама Корольової перебуває в Україні і не підтримує позицію своєї дочки і зятя.

Вас також можуть зацікавити новини: