'Не будемо друзями': відома співачка розповіла про випадкову зустріч із Потапом

Українська співачка родом із Болівії Мішель Андраде розповіла, що за час повномасштабного російського вторгнення бачилася з Потапом лише один раз, і то ця зустріч була випадковою.

Як вона сказала в інтерв'ю "Радіо Промінь", їхнє спілкування було дуже дивним. Тому їй здалося, що вони більше ніколи не будуть друзями.

"Мені здається, що він дуже енергетична людина. Іноді важко з ним говорити, якщо чесно. Я його зустріла тільки одного разу після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч. Начебто було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не стану загадувати, але просто ось так", - поділилася Мішель.

Варто зазначити, що Мішель Андраде багато років була підопічною Потапа. Саме завдяки продюсеру про артистку дізналися широкі маси. Разом із ним вона випустила такі хіти, як "Hasta La Vista", "Не знаю", "Musica", "Хватит свистеть" та інші.

Нагадаємо, раніше блогер Богдан Беспалов повідомив про розлучення Насті Каменських і Потапа. Він сказав, що в артистки вже є новий молодий чоловік, з яким вона живе в Іспанії, а Потап, як він каже, божеволіє від колишньої подружки Насті - Анни Андрійчук.

Вас також можуть зацікавити новини: