Доліна потрапила в базу "Миротворця" / instagram.com/larisa.dolina.official

Російська співачка Лариса Доліна на YouTube-каналі "Скажи Гордєєвій" поскаржилася, що не може приїхати в Одесу на кладовище до рідних, оскільки внесена в базу "Миротворця".

"Я не можу потрапити в своє місто, в Одесу. Я не можу потрапити на кладовище, де поховані мої мама, тато і бабусі. Одеса мене завжди підживлювала. Це не просто рідне і улюблене місто, це моя душа. Я зараз наполовину живу без душі", - заявила артистка.

Читайте такожОлег Винник скасовує свої концерти в Києві через хворобуЗазначимо, Доліна потрапила в базу "Миротворця" минулого року за відвідування окупованого Криму. Тоді вона відіграла кілька концертів у різних містах, а пізніше дала інтерв'ю виданню mk.ru.

"Наші концерти пройшли в Ялті, Феодосії, Євпаторії, Сімферополі. Ще один невеликий виступ відбувся в Херсонесі. І всі концерти пройшли з грандіозним успіхом! Глядачі надзвичайно тепло зустрічали оркестр і проводжали його щоразу стоячи! Це дорогого коштує! Я вдячна Богу, що він послав мені таку чудову зустріч", - сказала тоді артистка.

Доліна потрапила в базу "Миротворець" / myrotvorets.center/criminal/dolina-larisa-aleksandrovna/

Вас також можуть зацікавити новини: