Петро Красилов / Скріншот YouTube

Російський актор Петро Красилов, який зіграв ловеласа Романа Малиновського в популярному серіалі "Не родись красивою", змінився до невпізнання.

44-річний актор за останні кілька років сильно поправився. У програмі "Мій герой" він постав зовсім не в тому образі, завдяки якому його запам'ятали.

За словами Красилова, зараз у нього стало менше зйомок, бо багато режисерів відмовилися від співпраці з ним. Ймовірно, це сталося саме через таку кардинальну зміну в зовнішності.

Відео дня

Читайте також"Аквамен" Джейсон Момоа розлучився з дружиною після 16 років стосунків"У мене інші габарити, інші форми. А пам'ятають мене струнким хлопчиком. Мене не лякає перехід з одного амплуа в інше, для мене це, як для актора, цікавіше. Але стереотипи є, і мене люблять таким, яким я був у серіалах "Бідна Настя" або "Не народися красивою", - сказав Красилов.

"Не можу повірити, що це він", "Дуже шкода, що набрав вагу. Став виглядати старше. Можливо, щось сталося", "Нічого собі Петенька роздобрів - в житті б не впізнав зараз. Хоча артист, звичайно, помітний", "Якби він зараз десь знявся, його ніхто б і не впізнав", - пишуть користувачі мережі.

Петро Красилов / Скріншот YouTube

Вас також можуть зацікавити новини: