Фото інстаграм Катерини Остапчук

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука - 23-річна Катерина - розповіла про стосунки з дітьми чоловіка від першого шлюбу з Оленою Войченко. Тоді чоловік скандально розлучився з екс-дружиною після 13-ти спільних років подружнього життя. 

Тож нова обраниця Остапчука наголосила, що не проти спілкування з 11-річною Емілією та 6-річним Еваном, але поки їх розділяє відстань.

"Вони живуть у Канаді. Якби жили в Києві і ми би бачилися, то спілкувалися б. А так, я не розумію, навіщо я їм", - написала Катерина у себе в Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз Катерини 

Вона також додала, що хвилюється, аби для них це не було травмою, тому на все свій час. Та, якщо вони самі виявлять бажання познайомитися - вона не буде проти.

"Мені здається, що вони ще малі, щоб підтримувати зі мною свідоме спілкування. Якщо колись захочуть - я тільки за. А лізти мені зараз у відеодзвінок - це для них травматичний досвід, я думаю", - наголосила Катерина.

Володимир з дітьми / фото інстаграм Володимира Остапчука

До слова, дівчина не приховує, що хотіла б мати і власних двох чи навіть трьох дітей, адже родина для неї завжди була в пріоритеті і вона дуже любить дітлахів. 

Нагадаємо, раніше Катерина розповіла про реакцію батьків на їхнє весілля з Володимиром Остапчуком.

Вас також можуть зацікавити новини: