Блогерка Покрещук зробила ботокс для волосся / сркіншот

Українська блогерка Анастасія Покрещук, яку ще називають володаркою найбільших вилиць у світі, зробила нову косметичну процедуру та показала результат підписникам

Пару відео після процедури вона опублікувала у своєму Instagram.

"Ну що, гарно? Тепер я не пухнаста вівця, а супер баба. Ботокс для волосся врятував ситуацію, відразу зовсім інший вигляд, - зазначила Похрещук у підписі до відео. - Сьогодні у мене був ботокс для волосся. Ідеальна процедура, для тих, у кого у вологу погоду п***а на голові".

Далеко не всі користувачі оцінили, деякі навіть жахнулися у коментарях: "Терміново екзорциста", "У твоєму випадку п***а не тільки на голові", "Жах...", "Не вистачає ботокса для мізків", "Блін, який жах", "А як же здоров'я? Стільки уколів, стільки загального наркозу, стільки хімії в тілі та на волоссі... Всі знімають штучну "красу"... Скільки постраждалих жінок від імплантівта від уколів".

Блогерка Покрещук зробила ботокс для волосся / сркіншот
Блогерка Покрещук зробила ботокс для волосся / сркіншот

Читайте також"Дуже шкода обличчя": українка з величезними вилицями показала себе без макіяжу (фото)Фанати блогерки навпаки прийшли у захват: "Такі класні", "У цьому світлі ти схожа на дівчину Хелбоя. Така ж єдина у своєму роді", "Вау, пушка".

До цього блогерка Анастасія Покрещук показала свого хлопця, ним виявився скандальний блогер Олексій Мироненко, який теж полюбляє пластичні експерименти.

Вас також можуть зацікавити новини