Олена Зеленська зізналася, що в доньки немає планів на майбутнє / Скріншот Instagram

Перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла про життя своїх дітей під час війни. Вона поділилася планами на майбутнє 11-річного сина Кирила і 19-річної доньки Олександри.

Олена Зеленська, яка зізналася, що ніколи не мріяла бути дружиною президента, шкодує про втрачені роки дитинства своїх дітей і всіх українців. За її словами, Олександра нині сконцентрована лише на навчанні, але в неї немає жодних планів на майбутнє. Натомість син Зеленських вже визначився, ким хоче стати в майбутньому.

"Повсякденні справи моєї дочки пов’язані з навчанням, але в неї немає жодних планів на майбутнє. Це сумно для мене, як для матері. Син знає всі типи ракет, які Росія запускає по нас. Він також може розрахувати їхню швидкість. Хотілося б, щоб мій син цікавився музикою, мистецтвом, спортом, а не мріяв служити в армії чи авіації", – поділилася перша леді інтерв'ю для Yle.

Відео дня
Олена і Володимир Зеленські з дітьми / Скріншот Instagram

Як розповіла Зеленська, зараз вона рідко може відчути "нормальне життя". Щоразу до реальності її та дітей повертає сигнал повітряної тривоги, під час якої, вони ховаються у підвалі:

Коли я допомагаю синові з домашнім завданням або доглядаю за нашими домашніми тваринами. Але коли вмикається сирена повітряної тривоги, ми повертаємося до реальності. Вранці я збираю дітей до школи і ми продовжуємо жити, але тиск війни завжди присутній. Життя не є нормальним.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася, чого найбільше бажає зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: