Фото інстаграм В'ячеслава Узелкова

Український боксер В'ячеслав Узелков, який нещодавно дорікнув екс-дружині за відсутність спілкування з дітьми, висловив нове обурення. 

Нещодавно в своєму Instagram він написав, що останнім часом багато думає про своє життя. А далі різко висловився на адресу журналіста Дмитра Гордона та ведучого Слави Дьоміна.

"Я дуже багато думаю про життя своє. Саме своє, а не інших. В нашій країні війна і мене не залишає питання: чому, під час війни, людей, деяких хейтерів, таких як Гордон та Дьомін, турбує зовсім інша хр*нь, а не допомога військовим? Ви ж чоловіки, а піднімаєте чмошні, жіночі питання. Відповідь на них додумують ваші фоловери. Просто ви, обидва, цілуйте один одного в д*пу. Два півні. І залиште людей, які Вас не турбують, а робіть, щось корисне", - написав боксер. 

Відео дня
Скріншот посту В'ячеслава Узелкова

Що саме Узелков мав на увазі та які слова чи дії чоловіків його так обурили - він не зазначив. 

До слова, В'ячеслав Узелков раніше публікував фото з лікарні, де він лежить під крапельницею. Згодом чоловік писав, що він терміново поїхав на швидкій до Києва. Потім заінтригував дописем про те, що його спортивна кар'єра закінчилася в лікарні Шалімова, а професійний спорт - це завжди інвалідність. Що саме йому довелося лікувати - чоловік не написав. 

Нагадаємо, раніше Узелков пояснив, чому приховує свою наречену.

Вас також можуть зацікавити новини: