Подружжя вже зібрало відповідні документи для усиновлення / Фото Скріншот Instagram

Дружина відомого українського телеведучого Тимура Мірошниченка Інна зізналася, що вони з чоловіком планують всиновити дитину. Подружжя вже подало пакет документів у відповідні органи, аби знову стати батьками.

На своїй сторінці в Instagram Інна показала процес усиновлення. Так, жінка відвідала Службу у справах дітей та сім'ї, щоб подати усі необхідні папери.

Скріншот Instagram

Дружина ведучого поскаржилася, що в подібних держорганах відведено мало часу на кожного громадянина. Врешті Інна все ж отримала статус кандидатки в усиновлювачі:

Відео дня

Одна маленька вічність, і я знову офіційно кандидатка в усиновлювачі.

Скріншот Instagram

Як відомо, Тимур та Інна Мірошниченки – багатодітні батьки. Минулого року вони всиновили хлопчика Марселя, який став частиною їх великої родини. Тоді подружжя розповіло, що процес усиновлення в Україні ускладнений бюрократією, і дати дитині з притулку шанс на життя в сім'ї - не так вже й легко. За словами ведучого, на дітях, які залишилися без батьків, зароблять чималі кошти.

Торік парі декілька разів відмовляли в усиновленні, тому що нібито не було дитини, яку б вони могли забрати. Проте подружжю все ж вдалося знайти і всиновити Марселя. Тоді ведучого та його дружину залякували хворобами хлопчика, але пара не відмовилася від нього і забрала в родину. Окрім Марселя, Тимур та Інна виховують доньку Мію та сина Марка. Тепер на пару знову чекає тривалий процес пошуку дитини.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Тимур Мірошниченко хрестив названого сина Марселя.

Вас також можуть зацікавити новини: