Фреймум відреагувала на неправдиву цитату від її імені / фото інстаграм Ольги Фреймут

Українська телеведуча Ольга Фреймут потрапила в черговий скандал. В мережі з'явилася її цитата про зневагу до чоловіків, які не йдуть воювати на фронт.

Ця псевдозаява швидко розповсюдилася та викликала хвилю хейту серед користувачів. В ній був такий текст: 

"Я глибоко зневажаю ухилянтів, і мені огидно за чоловіків, які не бажають воювати за свою країну. Мені соромно перед англійцями за таку ницість ухилятів. Ми тут із чоловіком у Лондоні пояснюємо їм, що не всі чоловіки в Україні такі жалюгідні", - опублікувала скрін фейку Ольга Фреймут у себе на сторінці в Instagram.

Відео дня
Скріншот посту Ольги Фреймут

А потім сама вирішила розставити всі крапки над "і", наголосивши, що це не її слова.

"За час війни я не дала і не дам жодного інтерв'ю. Те, що зараз відбувається і мені приписують якісь цитати з русизмами, з дешевою мовою, з вульгарними думками - це просто спланована атака на моє ім'я. Я навіть такою лексикою не користуюся", - написала Фреймут. 

Ведуча також наголосила, що їй важлива власна репутація. Тому, аби встановити справедливість, вона вже звернулася до спеціалістів. 

"Мої юристи вже шукають того, хто написав цю псевдоновину про ухилянтів і прописав як мою цитату. Юристи над цим працюють. Сподіваюсь, що ми зможемо подати в суд та знайти автора. Тому не вірте, будь ласка. Вірте краще мені", - наголосила Ольга. 

Скріншот сторіз Ольги Фреймут 

До слова, зараз Ольга Фреймут разом з дітьми та чоловіком Володимиром Локотком перебуває у Великій Британії. 

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут поскандалила в мережі через нове фото дочки.

Вас також можуть зацікавити новини: