Сумська

Відоме зіркове подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка нещодавно влаштували собі друге весілля після 25 років шлюбу. Вони розповіли подробиці свята. 

Читайте також"Просто живе на світі": Наталія Сумська розповіла, що змушена утримувати 38-річну доньку (відео)Пара поділилася ексклюзивними деталями святкування у програмі "Світське життя".

За словами Ольги, їхнє перше весілля було дуже скромним, тому друге вони зробили гучнішим. Віталій додав, що вони ще планують повінчатися.

Відео дня

"До речі, щоб не жити в гріху, ми вирішили повінчатися. Навіть планували сьогодні, але по суботах вівторках і четвергах не вінчають", - зазначив актор.

Також Ольга розповіла, як обирала сукню, в якій з’явилася на другому весіллі. Лише одягнувши таку, що викликала блиск в очах чоловіка, вона зупинила на ній вибір.

Особисте життя Ольги Сумської

Першим чоловіком Ольги Сумської став актор Євген Паперний, в шлюбі з яким народилася донька Тоня. Та подружжя розлучилося.

Ольга Сумська познайомилася зі своїм другим чоловіком Віталієм Борисюком на знімальному майданчику. Пара вже понад двадцять років разом, у них є спільна донька Аня.