Анна Трінчер / Скріншот Instagram

Співачка і блогер Анна Трінчер після розлучення з Олександром Волошиним починає більше спілкуватися з чоловіками. З одним з них вона навіть сходила на побачення перед вильотом на Балі.

Як розповіла дівчина в інтерв'ю "Люкс ФМ", перший час вона відмовляла чоловікам в побаченні, тому що не була готова до нових романтичних стосунків. Однак зараз вона готова більше спілкуватися з протилежною статтю.

"Мені було цікаво поспілкуватися з людиною. А взагалі, весь цей період я відмовляла, тому що мені було не до цього. Я не відчувала, що я зараз готова після розлучення відразу занурюватися в якісь романтичні стосунки, тому не витрачала свій час", - розповіла Трінчер.

Артистка зазначила, що чоловік, з яким вона ходила на побачення, був старший. 

"Він був старший за мене. Я розглядаю чоловіків 30+. Я не хочу, звичайно, якось категоризувати чоловіків, але мій досвід поки мені показує, що чоловікам до 30 років треба вилікувати свої дитячі травми", - додала співачка.

Крім того, Трінчер уточнила, що її більше нічого не пов'язує з екс-чоловіком Олександром Волошиним. За її словами, між ними немає ніяких стосунків, хоча блогер Богдан Беспалов говорив, що вони знову зійшлися.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер зізналася, чи вільне її серце після розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: