Нещодавно вони святкували шосту річниця весілля / фото instagram Юрія Горбунова

Ведуча Катя Осадча та продюсер Юрій Горбунов показали рідкісні фото свого старшого сина Івана. Вони розповіли, що сьогодні у їхній родині свято. 18 лютого Івану виповнюється шість років.

"З Днем народження мій хлопчик! Мій первісток! Мій син! Мій Іван! Наш Івасик! 6 рочків тобі сьогодні!! Так ніби вчора тримав тебе на руках в перші хвилини твого народження! Сказати, як я тебе люблю словами, неможливо! Ти наша з мамою гордість! Наша радість! Наше майбутнє! Ніколи б не подумав, що тобі доведеться дізнатися що таке війна! Але в тому, що ми переможемо - сумніву немає! І ти будеш жити,виростати і любити,в найкращій в світі країні - Україні! З Днем народження мій хлопчик! Нехай збудуться всі твої мрії!", - написав в Instagram Горбунов.

Горбунов та його син / фото instagram Юрія Горбунова

Він показав фото з пологового будинку та багато кадрів, які раніше не бачили фанати. На них старший син Осадчої та Горбунова ще зовсім маленький.

Відео дня
Осадча та Горбунов показали рідкісні фото старшого сина / фото instagram Юрія Горбунова

Також привітання розмістила Осадча. Вона розповіла, які риси характеру хлопчик вже перейняв у свого батька.

"Івасик! Наш хлопчик! З Днем народження, наша гордість, наш дорослий Іван, тобі вже цілих 6 років, які ти так чекав. Ми все більше бачимо в тобі себе. Невгамовність від мене і любов до порядку від тата. Це найнаочніші з рис,а скільки ще різного, що ми помічаємо щохвилини. Дякуємо, наш хлопчик, що вибрав нас", - написала Осадча.

Син Осадчої та Горбунова / фото instagram Осадчої

Ведуча потішила фанів рідкісними фото сина. Коментатори приєдналися до привітань, деякі навіть зізналися, що не можуть визначитися: на кого ж схожий син Горбунова та Осадчої.

Нагадаємо, 3 лютого Осадча та Горбунов відсвяткували шосту річницю весілля. Тоді ведуча подякувала чоловікові за кохання і сказала, що разом вони все переживуть.

Вас також можуть зацікавити новини: