Остап Ступка / Скріншот

Народний артист України Остап Ступка в інтерв'ю ЖВЛ розповів про те, як пройшли перші тижні після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Так, він прийняв рішення забрати до себе маму Ларису Семенівну:

"З перших днів я маму забрав до себе. Всі спускалися в паркінг, спали в машинах, їли. Ми там прожили чотири ночі. Мамі 80 років і вона спить в машині. Це героїчний вчинок з її боку". 

Ступка, сміючись, розповів, що навіть попри війну Лариса Семенівна не поспішала відмовлятися від щоденних традицій. 

Відео дня

"Ми сидимо в паркінгу, і мама питає чи є чай. Я кажу, що є в термосі, наливаю їй. Мама запитує: "А мед?" Я кажу: "Мед вдома". Починається повітряна тривога, і вона каже: "Пішли додому, тому що я чай буду пити тільки з медом". І що ви думаєте? Ми йдемо додому, тому що мамі потрібно пити чай тільки з медом. Інакше ніяк", - сказав Остап Богданович в інтерв'ю ЖВЛ. 

Він зізнався, що між його мамою і дружиною були суперечки на грунті того, що дві господині змушені були ділити одну кухню, але до жорстких скандалів не доходило. 

"Бували різні ситуації. Не дуже жорсткі, але з натяками. Від цього нікуди не дітися", - сказав Остап Ступка. 

Він також додав, що його мама прожила з ними півтора місяці, після чого вирішила поїхати додому. 

А ось у нього з молодшою на 20 років дружиною Дашею ніяких конфліктів не було. Як зізнався актор, їхні стосунки стали міцнішими:

"Ми намагалися допомагати один одному, підтримувати, берегти психіку один одного. Тому що емоціями і криком ти ж нічого не зміниш в кращу сторону". 

Нагадаємо, раніше Остап Ступка розповів, як допомагав синові Дмитру пережити розлучення з Поліною Логунової.

Вас також можуть зацікавити новини: