Пугачова постала разом з дітьми і чоловіком / фото instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачова і Максим Галкін ніколи не приховували, що двійнята Ліза і Гаррі з'явилися на світ завдяки сурогатній мамі. Під час процедури штучного запліднення використовувалися генетичні матеріали співачки і коміка.

Однак росЗМІ стверджують, що насправді батько дітей зовсім не Галкін. Вони пишуть, що батьком дітей може бути співак Сергій Савін, який багато років тому був фаворитом Примадонни на шоу "Проект А".

Савін розповів, що шлюб Пугачової і Галкіна - піар, а насправді вона проявляла інтерес саме до нього. Його слова підтвердили близькі до пари люди. У коментарі росЗМІ вони повідомили, що Ліза і Гаррі дуже схожі на Сергія.

Відео дня

Сам Савін не підтвердив інформацію про те, що може бути батьком дітей Примадонни, проте "закинув вудку", щоб заінтригувати шанувальників зіркового сімейства.

"Я не вважаю можливим коментувати особисте життя, особливо Пугачової. Але якщо чутки будуть множитися, готовий здати ДНК-тест", - сказав Савін.

Сергій Савін / instagram.com/sergeysavinofficial

Нагадаємо, Пугачову зі стрижкою "під хлопчика" не впізнали в мережі. Як виявилося, співачка не завжди носила довге волосся.

Вас також можуть зацікавити новини: