Пес Патрон потрапив до лікарні / instagram.com/patron_dsns

Найпопулярніший пес України на прізвисько Патрон потрапив до лікарні. На його Instagram-сторінці повідомляється, що у нього взяли багато крові для аналізів. 

Виявляється, що через роботу сапером і те, що Патрон вдихає багато токсичних речовин, йому постійно потрібно спостерігатися у лікаря. 

"Мене жорстоко схопили і тримали 10 осіб. Я кричав: "Ні! Це моя кров! Я вам її не віддам!". Найгірше, що Михайло (власник собаки і начальник частини піротехнічних робіт ГУ ДСНС України в Чернігівській області, - УНІАН) теж був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами", - йдеться в пості.

Відео дня

Також в описі йдеться про те, що Михайло тримав Патрону рот і закривав очі, щоб він не бачив голку. На щастя, зараз з собакою все добре.

"Я здоровий, але повинен планово проходити обстеження і здавати аналіз крові через свою роботу сапером. Я вдихаю речовини, які при накопиченні в організмі можуть завдати мені шкоди. Щоб цього не сталося, я під постійним наглядом людей і лікарів", - повідомляється в публікації.

Тварини "на службі": хто допомагає ЗСУ захищати Україну

Нещодавно у Києві нагородили чотирилапих захисників. Собаки, які беруть активну участь у бойових діях в Україні отримали також подарунки у вигляді солодощів.

Особливе визнання отримав пес Патрон. На його честь "Укрпошта" навіть випустила першу благодійну марку

Крім того, пес Патрон став героєм мультсеріалу, а пізніше Артем Пивоваров разом з ним переспівав свій хіт.

Вас також можуть зацікавити новини: