Кемерон Діаз / instagram.com/camerondiaz

Світові знамениті жінки вже давно довели, що ранній шлюб - це не панацея і не головне в житті. Вони багато часу приділяли своїй кар'єрі, самопізнанню, набуття гармонії, і тільки потім, в зрілому віці, зважилися розділити своє життя з іншою людиною.

Ванесса Параді

49-річна французька актриса Ванесса Параді вийшла заміж чотири роки тому. Її обранцем став режисер Самюель Беншетрі. До шлюбу з ним у актриси були серйозні стосунки. Більш того, вона навіть народила двох дітей. Але тоді до весілля справа так і не дійшла. Параді показує, що штамп в паспорті - не головне. 

Ванесса Параді / REUTERS

Деріл Ханна

Американська актриса, зірка фільму "Вбити Білла" Деріл Ханна узаконила стосунки з коханим Нілом Янгом тільки в 57 років. У пари різниця у віці цілих 15 років, але це не завадило старшому музиканту Нілу відвести Деріл під вінець. Відомо, що вони почали зустрічатися в 2014 році.

Відео дня
Деріл Ханна / instagram.com/dhlovelife

Джеррі Холл

Американська модель Джеррі Холл зважилася на шлюб з мільярдером Рупертом Мердоком тільки в 59 років. Вони зіграли весілля в 2016 році, і тоді ця урочистість стала головною подією року. Відомо, що до стосунків з медіамагнатом Джеррі зустрічалася з Міком Джаггером. У них в парі народилися четверо дітей, але навіть це не змогло зберегти їхні стосунки.

Джеррі Холл / instagram.com/_jerryhall

Сальма Хайек

Американська актриса Сальма Хайек зважилася зв'язати себе вузами шлюбу з мільярдером Франсуа-Анрі Піно в 46 років. Варто відзначити, що їхні стосунки пережили справжню драму. Одного разу поповзли чутки про те, що Піно задив Хайєк з моделлю, яка потім нібито народила йому сина. Сальму зачепили ці чутки і вона вирішила скасувати весілля. Але пізніше вони таки помирилися, не витримавши довгої розлуки. 

Фото Instagram, Сальма Хайєк

Кемерон Діаз

Американська актриса і модель Кемерон Діаз попрощалася зі статусом завидної холостячки в 42 роки, вийшовши заміж за музиканта Бенджі Меддена. Найближче оточення зірки впевнене, що цей шлюб повністю її змінив. Діаз попрощалася зі світським життям і вирішила всю себе присвятити родині.

Кемерон Діаз / instagram.com/camerondiaz

Вас також можуть зацікавити новини: