Настя Каменських / Скріншот Instagram

Нещодавно українська співачка Настя Каменських і продюсер Потап з'явилися на музичній премії в США, де пройшлися рожевою доріжкою і сфотографувалися з бойфрендом Меган Фокс, яка оскандалилася заявою про українок.

Ведучий Артур Адамов в ефірі "Люкс ФМ" розлютився на артистку через появу на цій премії.

"Я злий на Настю. Поперлася на латиноамериканську премію в Маямі, з мужиком Меган Фокс сфоткалася, ходить по тій доріжці вправо-вліво, її ніхто не впізнає: "Це хто?". Реально там є одна фотка, там Каменських, і всі фотографи розгорнуті в інший бік. Вони - тут, вона - тут. Думаю: "Боже, Настю, ось таке на M1 Music Awards не побачиш, де тебе тільки фоткали. І вона потім після цього Маямі припреться в Україну, проїдеться туром, збере гроші, тому що я - Україна, і потім попи*дить туди. Я дуже злий", - висловився Адамов.

Відео дня
Настя Каменських із бойфрендом Меган Фокс / Скриншот Instagram

Він додав, що такий вчинок Насті - неповага до українського народу:

"Чому тоді ти українська співачка? Думаю, у Насті є протекція на цій премії. Чому вона туди приперлася? Вона там сама шоркалася, і за нею ще Потап на два метри, щоб ніхто не подумав, що вони разом. Каменських виставила селфі з якоюсь дуже популярною латиноамериканською співачкою Lele Pons. Думаю: "Цікаво, а вона зробила репост Каменських?". Не зробила, бо вона не хоче з ноунеймами мати справу".

Також він не розуміє, чому Каменських і Потап на такій масштабній премії не розповіли про Україну, як це зазвичай робить, наприклад, Джамала.

Нагадаємо, раніше Каменських на тлі чуток про розлучення показала любовне відео з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: