Даша Волга підтримала Україну / instagram.com/dashavolga

Актриса родом з України Даша Волга довгий час жила і працювала в Росії. Свій перший паспорт вона отримала саме там, коли ще був Радянський союз.

Однак після того, як її батьки повернулися на батьківщину - в Україну, батько актриси поміняв паспорт на український. Незабаром і сама Даша перебралася в Україну.

"Я закінчила театральний ВУЗ, знімалася і в Україні, і в Росії. Але потім дуже чітко почала розуміти, що там відбувається. А потім стався Майдан. І я вибрала Україну і залишилася в Україні. І це був найдивовижніший період мого життя. Я тут знайшла найдорожчих друзів і була з близькими в непростий період їхнього життя", - розповіла актриса в інтерв'ю "Обозревателю".

Відео дня

При цьому початок великої війни Волга зустріла саме в Росії. Як вона розповіла, в Стамбулі вона втратила важливі документи, а відновити їх можна було тільки в Росії. Тому за кілька днів до повномасштабного вторгнення вона туди полетіла. 

"Мене пропускають в цю Москву, йду подаватися на ср*ні документи, а через кілька днів починається вторгнення. І я розумію, сидячи в квартирі подруги, що у мене в документах написано: народилася в Києві, приїхала з Києва, і в моїй біографії у Вікіпедії зазначено, що я засудила вторгнення росіян в Крим і на Донбас. При бажанні з мене можна зробити такого шпигуна, що письменники детективів будуть заздрити", - розповіла Волга.

На щастя, їй вдалося вибратися з країни-агресора. Вона відразу ж поїхала в Нову Зеландію, де перебували її чоловік і діти.

Нагадаємо, раніше відомий український актор пояснив, чому не на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: