Вона похвалилася своїм "творінням" у соцмережах / скріншот

Російська ведуча Лера Кудрявцева переспівала хіт української групи Real O, яка була популярна в 2010-х роках. Путіністка виконала пісню "Платье".

Вона похвалилася кліпом в Instagram, після чого ролик швидко "розлетівся" мережею. Коментатори висміяли Кудрявцеву і не оцінили її бажання стати співачкою. Користувачі пишуть:

  • "Боже, Леро, ну а ти куди?! Порохня"
  • "Кінь співати не зможе, його можуть тільки проплатити і розпіарити"
  • "Ну правильно, Алла Борисівна поїхала, співати більше нікому. Тепер усіляка шушера лізе у співачки"
  • "Жесть... Співає, ніби кішка драна"
  • "Тільки її не вистачало, і так естрада л*йно".

Сама росіянка на критику відреагувала агресивно. Вона заявила, що отримала дозвіл на виконання пісні від її авторки - Любаші (Любові Залужної), яка також писала чимало хітів для Пугачової. За словами Кудрявцевої, вона записала свій кавер ще давно, але вирішила поділитися ним тільки зараз. Всіх незадоволених путіністка гнівно "послала".

Що відомо про групу Real O

Музичний колектив спочатку продюсувала Наталія Могилевська. До першого складу увійшли зірки "Фабрики зірок-8": Світлана Тарабарова, Регіна Тодоренко, Ліна Міцукі та Олена Кушніренко. У 2012 з групи пішла Тарабарова, а в 2014 - Тодоренко. На їхні місця прийшли Аліна Астровська та Яна Соломко.

Після цього склад групи Real O змінювався ще декілька разів. Відомо, що дві екс-учасниці колективу - Тодоренко і Соломко, зрадили Україну. Вони перейшли на бік ворога. Тодоренко вперто мовчить про війну і продовжує будувати кар'єру в РФ. Однак нещодавно вона видала, що хоче повернутися до рідної Одеси.

А Соломко спочатку засуджувала російську агресію, але незабаром продалася за рублі. Вона переїхала до РФ і почала прославляти окупантів

Вас також можуть зацікавити новини: