Насті Каменських - 37 / Скриншот Instagram

Сьогодні, 4 травня, співачка Настя Каменських відзначає свій день народження. Артистці виповнилося 37 років. З цього приводу її привітав і Потап, за якого вона вийшла заміж у 2019 році.

На своїй сторінці в Instagram він розмістив фото Каменських у біло-червоній вишиванці та ніжно звернувся до неї.

"Я тобою пишаюся, я тебе співаю. З днем народження, крихітко", - написав Олексій Потапенко.

Відео дня
Потап привітав Каменських із днем народження / Скріншот Instagram

Крім того, пост у соцмережах зробила і сама Каменських. Вона опублікувала фотографію з розкішним букетом і сказала, що хоче загадати бажання, щоб усі, хто ще сумнівається відкрити себе справжнього, перестали боятися бути собою.

"Із захопленням я експериментую, обожнюю бути різною, це те, що надихає мене. Тому я хочу, щоб і ви зробили крок назустріч собі, розкривали світові різні грані своєї особистості та ставили себе на перше місце, незалежно від думки оточуючих. Не втрачайте свою самоідентичність, коли стикаєтеся з негативом. Адже це неймовірне щастя - не грати, а жити", - написала Каменських.

Настя Каменських / Скриншот Instagram

Вона додала, що завжди слід пам'ятати, що найцінніше, що в нас є - це ми.

"Кожен із нас - індивідуальний. Кожен із нас - особистість із великої літери. Не бійтеся бути собою, проявляти себе та експериментувати. Не бійтеся відкривати для себе щось нове і завжди слідувати своїм мріям. Не бійтеся оступитися і зробити помилку. Допомагайте тим, кому можете, бо це велике щастя і потужний обмін позитивною енергією", - додала співачка.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських уперше заговорила про стосунки з молодим співаком.

Вас також можуть зацікавити новини: