Принц Гаррі і Меган Маркл чекають другу дитину / фото REUTERS

Вчора, в День закоханих, 14 лютого, принц Гаррі і Меган Маркл повідомили, що вони чекають на другу дитину. Королева Єлизавета ІІ і вся королівська сім'я Британії в захваті від цієї новини.

Королева від імені всієї родини привітала онука і невістку з вагітністю.

"Її Величність, герцог Единбурзький, принц Уельський і вся сім'я щасливі і бажають їм всього найкращого», - повідомив офіційний представник Букінгемського палацу, пише DailyMail.

Відео дня

Читайте такожПринц Гаррі та Меган Маркл чекають на другу дитину (фото)

Хоча, як зазначає видання, королівська сім'я, звичайно ж, знала цю новину задовго до того, як вона стала публічною.

Повідомляючи публічно про свою новину герцог і герцогиня Сассекські поділилися зворушливим чорно-білим знімком, який зробила подруга Меган Маркл Місан Херріман і виклала у своєму Twitter.

"Мег, я була на твоєму весіллі, ставши свідком початку цієї історії кохання. Друг мій, для мене велика честь показати її продовження. Вітаємо герцога і герцогиню Сассекських з радісною новиною!" - підписала вона фото.

Стало відомо, як відреагувала королева Єлизавета ІІ на вагітність Меган Маркл

Дитина принца Гаррі і Меган Маркл стане десятим або одинадцятим правнуком королеви і герцога Единбурзького. Все залежить від того, коли народиться дитина Зари Тіндолл, яка також повинна народити в 2021 році. У сім'ї дочки принцеси Анни Зари і Майка Тіндоллів чекають появи на світ третьої дитини.

Нагадаємо, в листопаді в колонці для New York Times Меган Маркл зізналася, що в липні 2020 року у неї стався викидень.

Нагадаємо, за кілька днів до новини про вагітність Меган Маркл королева Єлизавета стала прабабусею вдев'яте. Їй подарувала правнука принцеса Євгенія.