Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

Амбітні плани принца Гаррі та його світської дружини Меган Маркл порушив коронавірус. Подружжя було впевнене, що, переїхавши до Лос-Анджелеса, відкриє благодійний фонд і буде добре заробляти на виступах.

Читайте такожПринц Вільям наполегливо радить Гаррі повернутися до Британії заради безпеки - ЗМІ

Однак пандемія коронавірусу перетворила життя онука королеви Єлизавети II «у нічний кошмар», повідомляє королівський оглядач Рассел Майерс, передає medikforum. Представник британської монархії ніяк не може знайти собі заняття за смаком. Є інформація, що він вже зв'язався зі своїми друзями з британського королівського флоту і попросив, щоб його залишили церемоніальним головою організації, хоча до цього відмовлявся від усіх титулів.

Відео дня

Найжахливіше, подружжя залишилося ще й без доходів, на які розраховувало. Якщо перший рік після зречення від престолу їх обіцяв утримувати принц Чарльз, то потім їм доведеться заробляти самим. Враховуючи запити молодої пари, грошей потрібно багато. В даний момент вони живуть в особняку за 20 млн фунтів стерлінгів і нібито витрачають щодня 7 тис. фунтів стерлінгів на охорону.

При цьому принцу складно адаптуватися до незвичного способу життя і у нього загострилися проблеми з психікою, які були раніше. Зате чудово почувається Меган Маркл, яка повернулася до світського життя без обмежень, які накладає членство в королівській сім'ї.

Як повідомляв УНІАН, принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від королівських привілеїв і повноважень 8 січня. Вони заявили, що хочуть стати фінансово незалежними від держбюджету і навіть обіцяли відшкодувати вартість ремонту своєї садиби Фрогмор-хаус, який обійшовся підданим королеви в 2,4 млн фунтів.