Дівчата публічно посварилися / фото instagram.com/neangely.official

2021 рік був наповнений не тільки радісними подіями, а й сварками, потрясіннями і навіть брудом, який знаменитості виливали один на одного.

Останнім часом ледь не з кожної праски ми чули про конфлікт Слави Камінської та Вікторії Смеюхи. Дівчата 15 років виступали на одній сцені у складі гурту "НеАнгели". Ось тільки після розпаду гурту вони вирішили вилити весь бруд один на одного, який накопичився за роки співпраці. 

Вікторія неодноразово говорила, що Слава могла її образити і навіть підняти на неї руку. Крім того, і сама Смеюха може провокувати конфлікти. Нещодавно вона розрізала торт із зображенням Камінської і з'їла його. В іншому, їх конфлікт триває і досі.

Відео дня
Після 15 років співпраці дівчата посварилися / фото - instagram.com/babaslavka

Читайте такожВідома блогерка-мільйонник перед Новим роком потрапила до лікарніТакож в центрі скандалу опинилася сім'я співака Віктора Павліка. Його третя і четверта дружини публічно почали з'ясовувати стосунки. Лора Созаєва говорила про те, що артист хоче вигнати її на вулицю з квартири, яку вони раніше взяли у іпотеку. Крім того, жінка неодноразово ображала нову дружину Павліка - Катерину Репяхову. В результаті все дійшло до того, що Катя кілька разів подавала позов до суду на Созаєву. Але суд відхилив її прохання. Зараз Репяхова разом з адвокатом має намір довести розпочате до кінця. 

Цікаво й те, що Віктор не підтримав свою дружину в цьому питанні. Більш того, у них на цьому ґрунті також виник скандал, і Катя не була впевнена, що вони будуть і далі разом жити.

Віктор Павлік потрапив в епіцентр скандалу через дружину і колишню / instagram.com/viktorpavlik

Ще одна неприємна ситуація сталася в сім'ї Святослава Вакарчука. Нещодавно артист заявив, що розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Разом вони були 20 років, але спільними дітьми так і не обзавелися. При цьому він довго не сумував, і незабаром після розлучення стало відомо, що у нього народився первісток. Хто мама зіркового малюка - поки Вакарчук не розголошує.

Святослав Вакарчук розлучився з Лялею Фонарьовою / фото УНІАН, Владислав Мусієнко

Вас також можуть зацікавити новини: