Галкін і Пугачова розлучаються: директор співачки прокоментувала чутки / фото УНІАН

Концертний директор Алли Пугачової Олена Чупракова прокоментувала чутки про розставання співачки з її чоловіком, телеведучим Максимом Галкіним.

Як повідомляє видання Daily Storm, останнім часом в пресі з'явилася інформація про те, що Пугачова нібито пішла від Галкіна, а сам телеведучий став проявляти холодність і байдужість до своєї дружини.

Як сказала виданню директор співачки Олена Чупракова, інформації про розлучення зіркової пари вірити не варто. "Нічого такого не було і немає", - сказала вона.

Відео дня

Читайте також"Відчуваю до неї любов": Кіркоров відверто розповів про стосунки з Пугачовою

Крім того, видання наводить слова екстрасенса Віктора Богданова, який пророкує Пугачовій та Галкіну тихе сімейне життя, стверджуючи, що ніякого іншого чоловіка у Пугачової не буде. При цьому він передбачив парі на 2021 рік "невелике вимушене розставання", зв'язавши його з піар-ходом.

"Вони домовляться побути трохи нарізно, а потім знову возз'єднаються. Але це буде лише для того, щоб привернути до себе увагу", - пояснив Богданов.

Екстрасенс додав, що союз Пугачової і Галкіна - договірний і "повністю влаштовує обидві сторони", зв'язавши його з великими грошима і хайпом.

Алла Пугачова і Максим Галкін одружені з 2011 року. Подружжя виховує двох дітей - близнюків Лізу і Гаррі. Для телеведучого і гумориста це перший шлюб, для співачки - вже п'ятий.

Як повідомляв УНІАН, відома співачка Алла Пугачова показала, як зустрічає свого чоловіка Максима Галкіна після його триденного відсутності.