Фанати відзначили, що артистка стала схожою на хлопчика / фото - instagram.com/maxgalkinru

Російська співачка Алла Пугачова вирішила приміряти оригінальний образ. Примадонна "засвітилася" в новій перуці, через яку її не відразу впізнали навіть найвідданіші прихильники.

Співачка не поспішає хвалитися новим образом у своїх соціальних мережах, але фото з Пугачовою "злила" її подруга - дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова. 

Судячи з усього, примадонна не сильно хотіла показуватися в незвичайній перуці перед мільйонами шанувальників. Однак для фото вона не забула про свою головну фішку і традиційно виставила напоказ стрункі ніжки в міні-спідниці.

Відео дня
Пугачова приміряла коротку стрижку (на фото - справа) / instagram.com/uliaveronika

Пугачова у новій перуці виглядає досить оригінально. Екстравагантний "чубчик" і коротка стрижка змінили співачку до невпізнання. Шанувальники відзначили, що артистка стала схожою на хлопчика.

Не залишилася без уваги і фігура Пугачової. Для вечірки в колі друзів вона вибрала міні-спідницю, яку насилу можна розглянути під подовженим піджаком. Стрункі ніжки співачка підкреслила високими чобітьми і чорними колготками.

Нагадаємо, раніше фанати сильно переживали за схудлу Пугачову, яка "ледве стояла на ногах". Співачка виглядала хворою, а її поза здалася багатьом дивною.

Також вас можуть зацікавити новини: