Користувачі пишуть, що путініста ледь не наздогнала "карма" / скріншоти

Російський співак SHAMAN, який відкрито підтримує путінський режим і виступає на пропагандистських концертах Кремля, відправився на територію тимчасово окупованого Криму. Там одіозний артист з'явився на сцені під час концерту Олега Газманова.

Путініст виступав у "шинелі", а в один момент ледь не "загорівся". Він відкинув верхній одяг, той впав у піротехнічний фонтан. У підсумку "шинель" артиста загорілася.

Сам він не постраждав, проте росЗМІ вже представили цю подію в світлі "чудесного порятунку". Мало того, сам "Шаман" вже дав інтерв'ю, він показав пропалений одяг і зазначив, що його "життєво-важливі органи" не постраждали.

На тлі цього в мережі вже з'явилося чимало жартів. Користувачі пишуть, що росіянина ледь не наздогнала "карма". З "Шамана" насміхаються навіть російські Telegram-канали.

"На SHAMANа обрушилася кара згори за те, що він спародіював Газманова в Криму", - зазначено в одному з них.

Путініст SHAMAN "загорівся" на концерті в Криму - відео

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський співак SHAMAN відмовився їхати на фронт і видав боягузливу відмовку. Фанат кривавого диктатора і Росії не хоче ризикувати життям, але "прикривається" дружиною.

Вас також можуть зацікавити новини: