Акторка вирішила продати свої речі і поїхати відпочивати з мамою / фото інстаграм Шеннен Доерті

Американська акторка Шеннен Доерті, яка вже декілька років бореться з раком, продає свої речі, щоб більше проводити час із мамою. Про це вона заявила у подкасті "Let's Be Clear with Shannen Doherty".

Так 52-річна жінка зізналася, що через свою серйозну хворобу вона почала по-іншому сприймати цей світ. Зокрема, тепер акторка хоче сфокусувати свою увагу на дійсно важливих речах, а не на матеріальних благах. Тому вирішила влаштувати "очищення" свого сховища, продати все, що непотрібно і отримати додаткові кошти. 

"Рак дійсно змусив мене підвести підсумки свого життя та змінити пріоритети, і мій пріоритет на даний момент - це моя мама. Я розумію, що їй буде важко, якщо я помру першою. Тому я хочу проводити з нею більше часу і беру з собою у відпустку, тому що у мене будуть валятися всі ці додаткові гроші", - сказала Шеннен. 

Відео дня

А потім додала, що не хоче, аби мама займалася її речами, яких у неї чимало. Наприклад, згадала акторка про три обідні столи, які вона має, адже є фанаткою меблів. Проте всі ці предмети, за словами Шеннен, втратили сенс, хоча вона не одразу наважилася їх позбутися: 

"Відчуття, ніби ти відмовляєшся від чогось особливого та важливого для тебе, але це правильно. Це дасть відчуття миру та спокою, тому що ви допомагаєте людям, яких ви залишили, просто мати чистіший простір".

Що відомо про хворобу Шеннен Доерті

Лікарі діагностували у Шеннен Доерті рак молочної залози у березні 2015 року. Через два роки зірка готувалася до останньої операції і говорила про можливе одужання. Їй видалили молочну залозу, а потім вона пройшла курс хіміотерапії. Проте на початку 2020 року Шеннен публічно зізналася, що після тривалого лікування знову бореться з онкологією. Згодом вона показувала моторошні кадри з лікарні.

Нагадаємо, минулого року онкохвора Шеннен Доерті розлучилася з чоловіком через 14 років шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: