Брат принцеси Діани опублікував її архівний знімок / фото REUTERS

Рідний брат британської принцеси Діани Чарльз Спенсер в її день народження опублікував рідкісне архівне фото. На фотографії мати королівських нащадків Британії - принців Вільяма і Гаррі зображена в дитинстві.

Знімок був зроблений батьком Леді Ді - Джоном Спенсером, 8-м графом Спенсером в їх сімейному маєтку. 

Нові знімки колишньої дружини принца Чарльза рідко з'являються в мережі, тому завжди зацікавлюють публіку.

Відео дня

Читайте такожКоролева Єлизавета II привітала принца Гаррі і Меган Маркл з народженням доньки

На фотографії, яку оприлюднив Спенсер в Instagram, Діана зображена в юному віці. Вона позувала на тлі будинку, в якому народилася. 

"1 липня 1961 року був дуже спекотним літнім днем, про що завжди пам'ятали батьки Діани. Вона народилася в Парк-Хаусі, в Королівському маєтку Сандрінгем в Норфолку. Парк-Хаус видно на тлі цього сімейного знімка, який зробив батько Діани, 8-й граф Спенсер", – написав Чарльз під фото.

Принцеса Діана в дитинстві / фото instagram.com/althorphouse

Як повідомляв УНІАН, 1 липня 2021 року принцесі Діані виповнилося б 60 років. Тисячі британців вшанували її пам'ять, а на території Кенсінгтонського палацу сини принци Вільям і Гаррі і найближчі родичі покійної принцеси відкрили їй пам'ятник. На церемонії був присутній і рідний брат Діани - Чарльз Спенсер. 

Принци Гаррі і Вільям у Лондоні відкрили пам'ятник принцесі Діані / фото REUTERS

Нагадаємо, принцеса Діана загинула в Парижі. Це сталося під час автомобільної катастрофи. Після смерті тіло Діани забальзамували і поховали в сімейному склепі в сімейному маєтку Спенсерів Елторп в Нортгемптонширі. Вона спочиває на відокремленому острові посеред озера, де колись народилася.