Сасанчин продає квартиру, який виграв на "Голосі країни" / прес-служба 1+1

Український співак Роман Сасанчин здивував фоловерів рішенням продати квартиру, яку виграв на "Голосі країни".

Про своє рішення Сасанчин розповів в Instagram.

19-річний співак раніше мав намір переїхати до цього житла у столиці, втім, його плани змінилися. 

Відео дня

"Дуже багато часу роздумував одне надзвичайно важливе питання щодо квартири, яку ще два роки тому виграв на "Голосі країни 10"! Так, ви багато чули в моїх інтерв'ю, що я хочу туди переїхати і т.д! Але добре роздумавши, я все ж вирішив її продати для того, щоб реалізувати ще одну свою велику мрію, про яку я згодом вам розкажу, та купити меншу за розмірами квартиру!" – поділився Сасанчин.

Водночас не усі фоловери підтримали рішення Романа. Шанувальники радять співаку ще трохи обдумати це рішення.

"Це велика помилка! В наш час не вигідно продавати квартиру і купляти іншу", "Та і так досить маленька квартира для сім'ї! Куди вже меншу?", "Краще здай в оренду. Продати і жити в меншій зі збільшенням сім'ї? Дурниця юна", "Ціна на житло постійно зростає, ви ризикуєте залишитися без квартири. Вирішувати вам, але варто добре обдумувати такий крок", - пишуть фоловери.

Роман Сасанчин – один із наймолодших переможців "Голосу країни". У 2015 році виконавець переміг у другому сезоні шоу "Голос. Діти" у команді Тіни Кароль. У 2020 році Роман став переможцем десятого сезону шоу "Голос країни" знову в команді Кароль. За цю перемогу хлопець отримав головний приз вокального шоу – квартиру в Києві.

Читайте такожДружину та доньку Сасанчина госпіталізували з COVID-19: умови палати викликали жахНагадаємо, раніше 19-річний Роман Сасанчин з дружиною охрестив дочку.

Вас також можуть зацікавити новини: