Роман Сасанчин з дружиною і донькою / фото instagram.com/sasanchyn_official

19-річний український співак, переможець шоу "Голос країни-10" Роман Сасанчин разом зі своєю дружиною Іванною похрестили новонароджену доньку Елізабет. Дівчинці нещодавно виповнився місяць.

Відеороликами з обряду Роман поділився зі своїми підписниками в Instagram.

"Сьогодні важливий для нас день – "Хрещення Елізабет". Дякую всім, хто сьогодні з нами розділяє цей радісний момент життя", – написав Роман у підписі до одного з відео.

"Вітаємо вас", "Нехай росте здоровою і щасливою"," Божої благодаті та охорони вашій принцесі", "Щасливчик", "Щастя вам", – відреагували підписники у коментарях.

скріншот
 скріншот
скріншот

Судячи з деяких з опублікованих роликів у сторіс, після хрещення в церкві гості та подружжя поїхали святкувати у заклад.

Читайте також"Бачити не хочу": дружина Романа Сасанчина розповіла про сімейне зварюванняНагадаємо, дружині Сасанчина Іванці зробивши кесарів розтин. Роман був присутній на пологах і першим взяв дитину на руки. 

"Ще до пологів я відразу попередив дружину, що я буду з нею на пологах, тому що це таїнство, яке можливо буде тільки один раз у нашому житті, і я дуже хочу підтримувати її. Це дуже важливо для нас", – говорив Сасанчин.

Вас також можуть зацікавити новини: