Моргенштерн відпочиває на Балі та їсть борщ / instagram.com/morgen_shtern

Російський репер Моргенштерн був помічений у компанії українок. Нещодавно скандальний виконавець разом з учасницями шоу "Холостяк-11" Адель Асанті та Христиною Пустовар опублікували спільне відео з відпочинку на Балі. На ньому хлопець сидить в центрі, а одна з дівчат годує його борщем. Після того Моргенштерн говорить "дякую". 

Саме ж відео порноакторка Адель Асанті підписала так: 

"За такий український борщ гріх не подякувати. Лагідно українізуємо іноагента".

Відео дня

Нещодавно репер давав концерт на Балі. Дівчата супроводжували його під час виступу та розважалися разом за лаштунками. 

Скріншот з відео / instagram.com/adelasantyxx

Реакція підписників

Відео, яке вже встигло набрати майже 2000 лайків, почали активно обговорювати в мережі. Підписники обурилися поведінкою українок, які  проводять час у компанії росіянина. 

У коментарях писали, що це справжня ганьба. Дівчатам радили не водитися з ним та наголошували, що чоловік продовжує платити податки в Росії, в той час, як вона виготовляє на ці кошти ракети і дрони, які нищать Україну та українців. 

Скріншоти коментарів/ instagram.com/adelasantyxx
Скріншоти коментарів/ instagram.com/adelasantyxx

До речі, російському реперу Моргенштерну заборонено приїжджати до України, він внесений до "чорного списку" Мінкульту. Спочатку репер засудив повномасштабне вторгнення, втік з Росії та навіть випустив кліп про війну. Проте зараз він говорить, що сумує за домом і не проти повернутися.

Вас також можуть зацікавити новини: