Анна Ліннікова оскандалилася поведінкою на "Міс Всесвіту" / Instagram Анни Ліннікової

Представниця країни-терористки на "Міс Всесвіту" Анна Ліннікова розповіла, що хотіла подружити з українкою Вікторією Апанасенко, але та всіляко уникала її.

В інста-сторіз дівчина розповіла, що з першого дня намагалася бути доброзичливою. Ймовірно, вона увійшла в роль жертви і почала розповідати про те, що українка не пішла їй назустріч.

"З першого дня я намагалася бути доброзичливою і познайомитися з усіма дівчатами. Не тому що хтось сказав, а тому що мені цього хотілося. Але українка прямим текстом озвучила, що вона не хоче зі мною контактувати. Більше ми не спілкувалися", - написала Ліннікова.

Відео дня
Скріншот Instagram

Вона додала, що на "Міс Всесвіту" відчувала підтримку людей, а в залі навіть бачила російські прапори. Також Ліннікова додала, що до неї підходила "Міс Сейшели" і сказала, що їй шкода, що люди так поводяться.

Скріншот Instagram

Анна Ліннікова оскандалилася участю в "Міс Всесвіту"

Користувачі мережі захейтили організаторів конкурсу краси за те, що вони дозволили росіянці брати участь в ньому. Пізніше стало відомо, що Ліннікова негідно поводилася - вони обзивала людей "расистами", бігала за Апанасенко, щоб сфотографуватися. 

Також вона поскаржилася на українку, яка втекла від неї подалі.

"Дівчата з українським корінням цуралися мене. Тому поспілкуватися і познайомитися краще нам не вдалося, хоча спроби з мого боку і були", - зізналася Ліннікова.

Вас також можуть зацікавити новини: