Пугачова дає Галкіну афродизіаки / фото instagram.com/maxgalkinru

Російська співачка і актриса Олена Кравець розповіла про особисте життя Алли Пугачової і Максима Галкіна. За її словами, проблем в сексі у них немає, попри велику різницю у віці.

Про це повідомляє "Співрозмовник".

Олена розповіла, що Примадонна вирощує на своєму городі аїр, чебрець, хрін, шипшину, глід, звіробій та інші трави, які підвищують чоловіче лібідо.

Відео дня

"Мені розповідали, що вона з них робить для чоловіка відвари, додає в чай та інші страви. Це вимагає не так багато часу, але зате результат – вище всяких похвал. Ви подивіться на Галкіна і самі все зрозумієте! Так, як він, може виглядати виключно задоволений усіма аспектами свого життя чоловік", - сказала Кравець.

Читайте також17-річна дочка Костянтина Меладзе розповіла про складні стосунки з БрежнєвоюТакож вона додала, що Галкіну з Пугачовою добре, адже жодна інша жінка не зробила б для нього те, що робить Примадонна.

"Пугачова регулярно балує Максима своїми коронними стравами. Алла знає, що і куди потрібно додати, щоб Максим був щасливий. На потенцію цілюще впливають спеції, горіхи і насіння, морепродукти, фрукти. Вони зі столу зіркової сім'ї теж не йдуть. Раджу всім жінкам брати приклад з Алли Пугачової, і тоді розлучень в нашій країні не буде", - додала актриса.

Нагадаємо, раніше Пугачова вийшла прогулятися у снігопад і потрапила на відео Галкіна.

Вас також можуть зацікавити новини: