Нікітюк відреагувала на обстріл села Гроза / колаж з фото

Сьогодні, 5 жовтня, Росія атакувала Харківщину, в тому числі і село Гроза. В результаті терору загинули 50 мирних жителів, серед яких є дитина. Ще семеро людей поранені.

Українські знаменитості з болем у серці коментують злочини диктатора Володимира Путіна.

Надя Дорофєєва

Відео дня

Співачка Надя Дорофєєва не змогла себе стримати. Вона заявила, що Росія вже давно втратила розум і продовжує творити свої страшні злочини. 

"К*нчений сусід. Сьогодні ракета влучила в Харківську область. Село Гроза. Вже 49 загиблих. 49 загиблих! Вже 49 загиблих! Бл*ть, який це жах!" - написала Додо.

Надя Дорофєєва назвала РФ до * нченным сусідом / скріншот Instagram

Леся Нікітюк

"Знову страшна біда... і ця біда живе по сусідству і забирає життя наших мирних людей. Мої співчуття родинам невинних, які сьогодні загинули від рук терористів на Харківщині", - написала Леся.

Нікітюк розповіла про злочини РФ / скріншот Instagram

Сергій Бабкін

"Нелюди обстріляли цивільний об'єкт в селі Гроза Куп'янського району. Біль і ненависть. Мої співчуття родинам загиблих", - каже співак.

Бабкін відреагував на обстріл / скріншот Instagram

Наталя Могилевська

"Серед загиблих внаслідок ворожого обстрілу села Гроза 6-річний хлопчик. Відомо про ще сімох поранених, серед яких теж є дитина, дівчинка. Розбір завалів триває. Який жах, яке горе", - поділилася Могилевська.

Могилевська висловилася про атаку на Харківщину / скріншот Instagram

Андрій Бєдняков

"Щойно Росія вбила 50 цивільних у селі Гроза. Серед них дитина. А ти в цей час продовжуєш слухати російські пісні. З кожного такого прослуховування, гроші йдуть на такі ракети", - написав телеведучий. 

Бідняків про атаку на село Гроза / скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: