Сам Жадан інформацію про офіційне розлучення не коментуваво / фото УНІАН

Відомий співак та письменник Сергій Жадан офіційно розлучився з дружиною. Позов про розірвання шлюбу задовольнили 26 червня.

Як повідомляє zaxid.net, справу про розлучення Жадана розглядав Личаківський районний суд Львова. За даними видання, письменник та його друга дружина вже давно не жили разом.

"У матеріалах справи вказано, що подружжя давно не живе сімейним життям та не підтримує спільний побут. На засідання суду 26 червня ані Сергій Жадан, ані Ірина Куніцина не зʼявились і попросили розглядати справу за їх відсутності. Враховуючи це, суддя Назарій Нор позов про розлучення задовольнив. Цивільних позовів колишня пара не заявляла", - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Відео дня

Сам Жадан інформацію про офіційне розлучення не коментував. На своїх сторінках у соцмережах він розповідає про тур, у якому він та співачка Христина Соловій збирають кошти на ЗСУ. Саме з нею йому вже декілька місяців приписують роман.

Жадан та Соловій - що відомо про їхні стосунки

Усе почалося у грудні, коли Соловій запрем'єрила кліп на пісню "Юність", в якому вона знялася з Жаданом. Їхні палкі поцілунки розбурхали мережу. Потім письменник розповів, що для нього це було цікавим досвідом.

У травні Жадан та Соловій не зуміли приховати таємне побачення. Їх помітили під час прогулянки. Письменник та співачка трималися за руки. Після цього вони неодноразово з'являлися на публіці разом, а згодом почали давати спільні концерти. Втім, чутки про роман Соловій та Жадан коментувати відмовляються.

Вас також можуть зацікавити новини: