Сім'я вибачення Єфремова вважає запізнілими \ Фото: r_memel / Twitter

Сім'я кур'єра Сергія Захарова, загиблого в результаті ДТП, влаштованого заслуженим артистом Росії Михайлом Єфремовим, не прийняла вибачень актора.

Читайте також"Зрадив я всіх": Єфремов попросив пробачення за смертельну ДТП (відео)

«Родина, звичайно, чула вибачення Єфремова і вважає їх запізнілими. Тим самим вибачення родиною де-факто не прийняті», - сказав адвокат сім'ї загиблого Олександр Добровінський. Адвокат додав, що про мирне врегулювання конфлікту «говорити занадто пізно». «Грошову компенсацію, про яку йшла мова в ролику, ми не приймемо», - передав він слова Валерія Захарова, брата загиблого. Раніше сім'я загиблого вже заявляла, що не має наміру вести переговори з представниками актора, передає kommersant.

Як повідомляв УНІАН.Lite, Єфремов записав відеоролик з вибаченнями на адресу родичів загиблого. У своєму відеозверненні він попросив вибачення у родичів загиблого, а також заявив, що не збирається «відмазуватися» і користуватися зв'язками, щоб пом'якшити собі покарання. Акторові загрожує до 12 років в'язниці.

Увечері 8 червня автомобіль МихайлаЄфремова виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з «Ладою». В результаті аварії водій «Лади» 57-річний кур'єр Сергій Захаров помер у лікарні. У момент ДТП Михайло Єфремов був п'яний. У його крові були виявлені сліди наркотиків. За фактом ДТП порушено справу за ч. 4 ст. 264 КК РФ ("порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть людини"). 9 червня артист був відправлений під домашній арешт.