У Німеччині скасували концерт артиста через вчинок Віктора Павліка та його дружини / скріншот

Днями народний артист України Віктор Павлік потрапив у скандал після того, як його дружина похвалилася проїздом по Південному мосту в Києві - цей об'єкт визнаний режимним і закритий для цивільного транспорту з минулого року. Катя Репяхова сказала, що це "задоволення не для всіх", показавши спеціальну перепустку, за яким вони з чоловіком туди потрапили. 

Незабаром Репяхова одумалася і видалила це зі свого блогу, але публіка вже підхопила і поширила даний ролик. На поведінку блогерки і її чоловіка відреагували правоохоронні органи - спецперепустку у Віктора Павліка швидко забрали, пояснивши йому і дружині, що під час війни не можна публікувати фото і відео з режимних об'єктів. 

Зараз музикант Діана Янушкевич у себе в Facebook написала, що у зв'язку з конфліктом концерт Віктора Павліка в Німеччині був скасований. 

"У зв'язку з обставинами, які мали місце в житті артиста 16-17 травня, організатори прийняли рішення скасувати концерт Віктора Павліка. Хто виступатиме на благодійному концерті 4.06 ми повідомимо пізніше", - повідомила Янушкевич.

Також УНІАН писав, що Віктора Павліка покарали за проїзд по Південному мосту.

Вас також можуть зацікавити новини: