Анна Алхім назвала українські пісні "шлаком" / Скріншот Instagram

Скандальна блогерка Анна Алхім, яка постійно наражає себе на хейт з боку прихильників, зробила чергову заяву щодо українських пісень. Крім того, інфлюенсерка висловила своє небажання вести соцмережі та розмовляти українською.

Анна Алхім зізналася, що не може слухати більшу частину української музики. За її словами, ці пісні нібито жахливі. Вона називає їх "повним шлаком". При цьому вона додала, що є композиції, які вона слухає, але таких меншість:

Чесно, половина українських пісень – повний шлак, я не можу це слухати. Є українські пісні, які мені дійсно подобаються. Ну, а інша половина – цілковите лайно.

скріншот з інтервʼю

Ба більше, блогерка наголосила, що не планує переходити на українську мову. Алхім переконана, що використання державної мови у Instagram, зробить її не цікавою для глядачів, а також вона нібито втратить свою ідентичність. На додаток, Анна звинуватила ЗМІ, які, мовляв, постійно тиснуть на неї через мовне питання. За її словами, якби преса не надавала такого розголосу, то вона б спокійно розмовляла українською.

Водночас Алхім підкреслила, що кожен має право розмовляти тією мовою, яку сам обирає. Відтак блогерка вважає, що говорити російською, навіть у державних установах – нормально. 

"Кожна людина, яка живе в Україні, вона має знати українську мову. Однак кожна людина має право розмовляти тією мовою, якою вона хоче. Якщо я хочу говорити російською, то ніхто це не може мені заборонити. Я не підтримую обов'язкову українську ні в медіа, ні в держустановах", – зазначила Анна Алхім.

Скандали з Анною Алхім

Анна Алхім відома своїми гучними скандальними висловлюваннями та необдуманими вчинками. Зокрема, у березні Анна Алхім станцювала під російську музику на тлі портретів загиблих воїнів у Хмельницькому. Пізніше блогерка виклала відео, в якому сказала, що не помітила меморіал.

До цього Анна Алхім заспівала на корпоративі пісню зрадниці Асті. Тоді її накрила хвиля хейту, однак це не вплинуло на блогерку, щоб відмовитися від російської музики. Вона заявила, що буде і надалі слухати російських виконавців.

Крім того, Анну Алхім звинуватили в ракетному ударі по Дніпру. Інфлюенсерка у своєму блозі розповіла про лікарню у Дніпрі, яка була переповнена військовими. Як наслідок, РФ завдала удару по забудові міста.

Вас також можуть зацікавити новини: