Осадча і Горбунов вирішили прогулятися з сином / фото - instagram.com/gorbunovyuriy, / kosadcha

Відома телеведуча Катя Осадча і шоумен Юрій Горбунов, у яких 19 серпня народився їхній другий спільний син, розчулили мережу осінньою прогулянкою з дитиною. Артисти насолоджуються осінню  і не забувають ділитися теплими знімками зі своїми шанувальниками.

Фото з маленьким сином, якого вони назвали Данилом, Осадча і Горбунов показали в Instagram.

Осадча обрала для прогулянки з малюком стильний образ - картате пальто, модний спортивний костюм і білі кросівки. На фото ведуча позує без макіяжу і салонної зачіски, але це зовсім її не псує. Осадча виглядає щасливою, хоч і трохи сонною. Зірка позувала з маленьким сином в руках. Малюк був одягнений в кумедний комбінезон з вушками.

Відео дня

Горбунов же фотографувався поруч з коляскою свого сина. Шоумен надів на прогулянку спортивний костюм і куртку чорного кольору, доповнивши образ яскраво-лимонною бейсболкою. 

Осадча і Горбунов на осінній прогулянці з сином / фото - instagram.com/gorbunovyuriy

Шанувальники прийшли в захват від фото Горбунова і Осадчої. Фанати відзначили, що артисти виглядають, ніби "сонні ведмедики", які вийшли на прогулянку зі своїм маленьким "ведмежатком".

Нагадаємо, син Данила став для Каті Осадчої третьою дитиною. У неї є старший син Ілля від попереднього шлюбу, і середній - Іван, від Юрія Горбунова. 

Катя Осадча і Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. Їхні стосунки почали розвиватися на шоу"Голос країни". Зовсім недавно шоумен зізнався, що хоче від своєї обраниці ще й доньку

Вас також можуть зацікавити новини: