Фото інстаграм "Позитива"

Український співак POSITIFF, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, вперше прокоментував стосунки з колишньою Анною Андрійчук після її нещодавніх фото з другого весілля.  

"Я дуже сильно піклувався про жінок, в яких я закохувався. Треба поважати жінку, її світ, інтимний простір, який між вами був. І ти ж не дебіл, якщо ця жінка була з тобою. Наприклад, моя колишня дружина - я її дуже поважаю і люблю як людину. Але, коли ми розійшлися, я знав, що не буде дороги назад", - сказав співак в інтерв'ю для подкасту "Юр нот елоун".

Він додав, що може навіть написати щось екс-дружині та привітати з днем народження. 

"Я досі вітаю з днем народження її маму, її батька, її теж. Навіть іноді щось пишу, дізнаюсь. А особливо на початку війни я їй дійсно писав як людині, з якою ти провів якийсь час та ніс за неї відповідальність. Людині, з якою у вас дуже багато спільного. Людині, в яку ти вклав багато любові, своїх мрій, ідей. Це важливо, поважати і не обс*рати її, навіть якщо було якесь г*вно", - сказав Олексій. 

Олексій з екс-дружиною Анною / фото інстаграм "Позитива"

Та чи вітав він колишню з весіллям і чи знайомий з її новим обранцем - Завгородній не розповів. 

Що відомо про стосунки Анни Андрійчук та Позитива

Нагадаємо, "Позитив" був одружений з дизайнеркою Анною Андрійчук. Вони прожили разом більше 10 років, але у 2020 році оголосили про розлучення. Причину пара не назвала. Олексій раніше говорив, що має нові стосунки, які можуть закінчитися весіллям. Ім'я коханої співак не називає, лише говорить, що вона працює з дітьми.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" Руслан Ханумак після розлучення поставив хрест на особистому житті.

Вас також можуть зацікавити новини: