Позитив не підтримує зв'язок з екс-коханою / фото інстаграм Позитива

Український співак Олексій Завгородній, який має сценічний псевдонім POSITIFF, прокоментував весілля колишньої дружини Анни Андрійчук. 

Він наголосив, що не спілкується з екс-коханою, з якою прожив 10 років. Пара без скандалів вирішила піти різними шляхами, тому співак не слідкує за її особистим життям. А весільні фото, які вона опублікувала в мережі, Олексій навіть не бачив. 

"Я не знаю. Я не спілкуюся з нею. Ми нормально з нею останній раз просто закінчили розмову", - сказав Позитив у програмі "Муз_Тренд".

Чоловік наголосив, що має нову обраницю, яка вже готова до публічності. Проте він поки не поспішає її показувати, адже не знає, як це зробити доречно під час війни.

"Я дуже сильно хотів зробити це на День святого Валентина, поділитися. Бо моїй другій половинці це важливо. Але потім я сказав: "Давай поки не будемо, адже багато інших новин, десь вони приємні, десь - неприємні". Я дуже хочу це правильно зробити", - додав Завгородній. 

До слова, раніше співак розповідав, що кохана дівчина його мотивує та підтримує у всьому. Він називає її янголом та навіть натякав на те, що хоче побудувати з нею сім'ю. Відомо, що обраниця не з шоу-бізнесу, а працює з дітьми.

Нагадаємо, раніше співак Позитив потрапив до лікарні та зізнався, що в цьому винна Надя Дорофєєва.

Вас також можуть зацікавити новини: