Тишкевич живе на Балі / instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українська актриса Катерина Тишкевич, відома за серіалами "Птах у клітці", "Місце під сонцем", "Бідна Саша", "Колір пристрасті" та інших, практично зникла з інформаційного простору.

Дівчина довгий час скаржилася на проблеми зі здоров'ям і навіть збирала гроші на лікування за кордоном. Вона розповідала, що вже багато років мучиться від постійного головного болю. Тишкевич лікувалася і традиційними, і народними методами, проте їй нічого не допомагало. У день вона випивала більше 15 таблеток, але навіть вони не справлялися з болем.

Однак поїздка за кордон на лікування так і не відбулася. Пізніше актриса розповіла, що почала експериментальне лікування в Україні. Лікарі поставили їй діагноз "соматоформний головний біль, викликаний функціональною поломкою мозку". Тишкевич пояснила, що це пов'язано з родовою травмою.

Відео дня
Тишкевич займається медитацією / instagram.com/kateryna__tyshkevych

Після лікування в Україні вона повідомила, що таки поїде за кордон. За її словами, всі зібрані гроші вона передала на допомогу ЗСУ, а сама збиралася виїхати на Балі. Її чоловік Валентин Томусяк залишився в Україні. Вона говорила, що оплачувати своє проживання на Балі буде грошима, вирученими від здачі в оренду будинку.

Після цього Тишкевич видалила свою сторінку в Instagram і зовсім недавно створила резервний аккаунт.

Тишкевич переїхала за кордон / instagram.com/kateryna__tyshkevych

Вона розповіла, що на Балі почала медитувати. Також актриса відвідує різні заходи, купається в океані і намагається стабілізувати свій стан.

Тишкевич купається в океані / instagram.com/kateryna__tyshkevych

Нагадаємо, раніше Катерина Тишкевич говорила, що через хворобу хотіла покінчити життя самогубством.

Вас також можуть зацікавити новини: