Дмитро Капранов мав проблеми з серцем / Скріншот Facebook

Стала відома причина смерті відомого українського письменника і громадського діяча Дмитра Капранова, який пішов з життя сьогодні, 16 квітня. 

За словами його близького друга Сашка Лірника, чоловік хворів та мав проблеми з серцем.

"Мені настільки гірко, що не можу зараз навіть підібрати слова… Для мене Україна – це брати Капранови. Дмитро мав проблеми з серцем, хворів. Ми всі переживали, але лікарі казали, що все нормально. А тут стало зле зранку і все. Позавчора ми ще бачилися – він так жартував гарно. Але, бачите, яка біда сталася", - розказав Лірник в коментарі для видання OBOZ.UA.

Відео дня

Він також додав, що називав Капранових своїми братами і згадує спільний час так: 

"Ерудовані, розумні хлопці – таких не знайти! Я по-доброму заздрив їхньому тандему. Можна звернутися по допомогу в будь-який час – зателефонувати навіть вночі. Дуже веселі, неймовірно чуйні. Вони завжди підтримають, вислухають. У нас стільки пригод було в житті – вони дуже легкі на підйом. Я не знаю, що казати… Разом із Дмитром йде частина моєї душі".

До слова, про смерть Дмитра Капранова повідомили на сторінці "Брати Капранови" у Facebook. Чоловіку було 57 років. У нього залишилася дружина та двоє синів. 

Нагадаємо, раніше померла заслужена артистка України, яка зіграла у фільмі "Весілля в Малинівці".

Вас також можуть зацікавити новини: